TARIEVEN

In onze praktijk bieden wij een breed scala van therapievormen en behandelprotocollen, die onderling kunnen worden gecombineerd. Voor behandelingen hanteren wij uniforme tarieven die zijn gebaseerd op de complexiteit en gemiddelde tijdsduur van een behandeling:

Intake

Intakegesprek, anamnese,
tcm-diagnose, therapiekeuze,
opstellen behandelplan

30-45 min.
eenmalig
€ 45,-
   
SCENAR-behandeling

Een selectie van verschillende SCENAR-behandelprotocollen die iedere keer opnieuw worden afgestemd op de optimale behandeling van uw klachten.

45-60 min.
€ 58,50
per behandeling
   

De eerste behandeling wordt altijd voorafgegaan door een intakegesprek. Na het intakegesprek wordt bekeken welke therapie het beste kan worden ingezet en wordt een behandelplan gemaakt voor vervolgafspraken.

Betaling

Betalingen dienen na iedere behandeling contant te worden voldaan. (u kunt niet pinnen) U ontvangt na betaling van ons een factuur die u ter declaratie kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Vergoeding

Al onze scenar-therapeuten zijn aangesloten bij beroepsvereniging Zhong en KAB.
SCENAR-behandelingen in onze praktijk worden daarom door de meeste ziektekostenverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van uw aanvullende verzekering. Een indicatie voor uw vergoeding vindt u hier

Wilt u weten wat SCENAR-therapie voor u kan betekenen?
Mail of bel ons dan of stuur ons een whatsapp of sms voor een afspraak!