SCENAR-THERAPIE

RitmScenar Professionel CE

Zou het niet geweldig zijn als chronische ziektes behandeld konden worden zonder medicijnen en zonder complicaties? Dat er geen schadelijke of vervelende bijwerkingen optreden tijdens de behandeling, maar de patiënt juist meer energie krijgt en zich steeds beter voelt? Dat klachten als gevolg van een kromme ruggengraat weggenomen kunnen worden door de ruggengraat recht te zetten, zonder operatieve ingreep? Dat pijnklachten snel afnemen?

Zenuwimpuls

Scenartherapie is een behandelmethode die zulke geweldige resultaten boekt. In de afgelopen dertig jaar dat deze therapie is ontwikkeld, zien de artsen en therapeuten die ermee werken steeds weer positieve resultaten, die zowel door de klinische statistieken als de ervaringen van patiënten worden onderschreven. Ziektes waarbij het tot nu toe vooral om symptoombestrijding ging, kunnen met behulp van Scenartherapie snel, intensief en langdurig verbeteren.

Naast een succesvolle behandeling van chronische ziektes en pijnklachten, kunnen ook ontstekingen en allergische reacties met behulp van Scenartherapie snel verbeteren. De therapie zorgt er tevens voor dat de bloeddruk wordt gereguleerd en het hormoon- en immuunsysteem beter gaat functioneren. Scenartherapie helpt het lichaam zichzelf te herstellen.

'6-punten'-protocol

Een revolutionaire doorbraak

SCENAR technologie is een doorbraak in de non-invasieve gezondheidszorg. Therapeuten, artsen en wetenschappelijk onderzoek laten zien dat patiënten tot 70% sneller herstellen door een directe interactie met één van de voornaamste controlerende mechanismes in het menselijk lichaam: zenuwreacties.

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat door een juiste stimulans, het menselijke lichaam in staat is om zichzelf meer herstellende hulpbronnen toe te bedelen en hierdoor het herstel van chronische pijnen, ziektes en andere verwondingen te versnellen. Specifieke SCENAR technologie en SCENAR behandelings-protocollen zijn ontworpen om dit proces te bevorderen en om een sneller resultaat neer te zetten dan de meeste andere therapievormen.

'3-banen'-protocol

Wilt u weten wat SCENAR-therapie voor u kan betekenen?
Mail of bel ons dan of stuur ons een whatsapp of sms voor een afspraak!